rental mobil jogja murah dengan sopir dan lepas kunci

Kereta Sewa Jogja Murah | Pakej Sewa Kereta Untuk Pelancong di Yogyakarta

kereta sewa jogja

Kereta Sewa Jogja Murah siap diservis 24 Jam di dalam & luar bandar Yogyakarta. Perkhidmatan kereta sewa murah di Jogja dengan pemandu pelancong atau driver pelancongan yang berpengalaman termasuk petrol. Tidak menyediakan perkhidmatan penyewaan kereta Jogja tanpa kunci atau memandu sendiri. Harga kereta sewa Jogja murah bermula dari Rp. 450,000 pakej all-inclusive dengan penggunaan Toyota Avanza selama 12 jam di kota Yogyakarta awak bisa check first disini First Page.

AVILO Tour & Travel telah lama wujud & memberikan kemudahan untuk pelancong domestik dan asing. Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa Jogja dengan harga yang kompetitif & perkhidmatan yang dijamin memuaskan.

Kami hanya menyediakan kereta sewa Jogja dengan pemandu. Pemandu yang berpengalaman & dipilih dengan baik untuk dapat memberikan kepuasan dalam penyewaan kenderaan dan membimbing anda dalam lawatan anda di kota Yogyakarta. Sudah tentu, pemandu yang akan melayani anda adalah pemandu yang ramah dan boleh dipercayai di jalan, lincah, berjaga-jaga dalam membantu anda semasa anda memerlukannya, berdisiplin dan fizikal.

Kereta yang kami sediakan juga merupakan keluaran kereta terbaru dengan keadaan enjin yang terpelihara, perkhidmatan rutin dan sentiasa menjaga kebersihan luaran dan dalaman.

Kami siap melayani anda mulai dari pengambilan di Hotel, Stesen atau di Lapangan Terbang Adisucipto atau di Bandaran YIA (Lapangan Terbang Antarabangsa Yogyakarta).

Penyelesaian harga kereta sewa di Jogja murah & ekonomik dengan pengeluaran kereta sewa terkini dan kepuasan pelanggan yang kami layani sejak 2015, menjadikan AVILO Tour & Travel wujud & berdiri sebagai rakan kembara untuk keluarga, syarikat, pejabat, pejabat, ejen pelancongan sebagai penyedia dan o pengadaan armada sewa mobil di Yogyakarta berdasarkan permintaan.

Disokong oleh kakitangan profesional & berpengalaman yang melayani semua pelanggan kami pelancong domestik & asing dan juga negara, kami sentiasa menyediakan armada kereta sewa Jogja yang baik dengan keadaan yang sangat baik.

Penyewaan kereta di Jogja untuk keperluan pengangkutan pelancong di Jogja sangat penting. Selain penjimatan kos, pelancong juga akan mendapat panduan percuma sehingga menjadikan perjalanan percutian di Jogja lebih mudah, lebih meriah & menyeronokkan. Untuk mengetahui apa yang ditawarkan oleh kereta sewa Jogja dari AVILO Tour & Travel, mari lihat harga yang kami tawarkan, sila lawati halaman utama kami di: Kereta Sewa Jogja Murah dengan Pemandu

Tinggalkan Komentar